PREUZMI ULAZNICU

Tehničke informacije za izlagače

Home»Tehničke informacije za izlagače

1. Ulazak u dvoranu
Dvorana je za postavljanje štandova na raspolaganju u utorak, 06.11. i srijedu, 07.11. od 8 do 20 sati. Najljepše molimo da na dan početka Sajma Vaši štandovi budu spremni najkasnije do 9 sati ujutro, odnosno sat vremena prije otvaranja vrata posjetiteljima. Tehnički ulaz će se zatvoriti u četvrtak, 8.11. u 9 sati ujutro i biti će zatvoren za vrijeme trajanja sajma.


2. Izlazak iz dvorane
Raspremanje štandova i izložbenih prostora kreće u subotu, 10.11. u 17 sati, a Izlagače molimo da svoje eksponate iznesu iz dvorane najkasnije u nedjelju, 11.11. u 9 sati ujutro kako bi se dvorana mogla predati.


3. Radno vrijeme
Službeno radno vrijeme Sajma je od četvrtka, 08.11. do subote, 10.11. kako slijedi:

Četvrtak, 08.11.2018. od 10 do 18 sati
Petak, 09.11.2018. od 10 do 18 sati
Subota, 10.11.2018. od 10 do 17 sati


4. Tehničke usluge
Viličar Tijekom postavljanja i rastavljanja štandova izlagačima će na usluzi biti viličar, sajamska kolica za prenošenje eksponata dimenzija 1 x 2 m te pomoćno osoblje Sajma.

 

Opterećenje poda dvorane Maksimalno opterećenje poda je 350 kg/ m2, s napomenom da je Izlagač, ukoliko dolazi s konstrukcijom ili artiklom težim od 250 Kg, ispod istog obvezan staviti OSB ploče kako bi se pod dvorane zaštitio od eventualnih oštećenja.

Čišćenje dvorane Čišćenje unutarnjeg i vanjskog prostora obavljat će se u jutarnjim ili večernjim satima, izvan službenog radnog vremena Sajma.

Osiguranje dvorane Dvorana je pod video nadzorom 24 sata dnevno, uz napomenu da Organizator i Uprava dvorane ne snose odgovornost za gubitak vrijednih predmeta.

Wi-Fi Sajamski prostor je pokriven Wi-Fijem za koji ćemo Vam dostaviti lozinke odmah prvi dan Sajma kako biste neometano mogli koristiti pristup internetu i sajamsku aplikaciju HexaEvent.


5. Akreditacije izlagačkog tima

Kako bismo cijelom izlagačkom timu Vaše tvrtke mogli pripremiti akreditacije prije početka sajma, molimo da nam što hitnije pošaljete sljedeće podatke za svakog predstavnika:
• ime i prezime
• e-mail adresu
• broj telefona

Uz navedene podatke molimo da dostavite i zajedničku e-mail adresu (npr. info@…) na koju će stizati sve informacije o skeniranim unosima putem Sajamske aplikacije HexaEvent, koja je namijenjena olakšavanju komunikacije izlagača s posjetiteljima.
Sve navedene podatke ćemo iskoristiti pri izradi akreditacija i korisničkog imena za pristup aplikaciji HexaEvent.


6. Parking
U neposrednoj blizini dvorane je parking ograničenog kapaciteta koji će biti na raspolaganju za izlagače do popunjenja mjesta. Na navedenom parkingu moguć je ulazak maksimalno jednog vozila po izlagačkom timu, isključivo za vozila koja se nalaze na listi. Za upis na listu molimo da nam dostavite registracijsku oznaku i model automobila najkasnije do petka, 02.11.

Molimo za razumijevanje ukoliko na besplatnom parkingu uz ulaz u dvoranu ne budete u mogućnosti parkirati, unatoč tome što ste dostavili registracijsku oznaku.

Ako na navedenom parkingu pri Vašem dolasku više ne bude mjesta, predlažemo parking u garaži dvorane koji se putem parkirnog automata naplaćuje 3 kn/h.


7. Oglas u katalogu sajma
Sajamski katalog Za posjetitelje Sajma pripremili smo sajamski katalog koji će sadržavati kontakte i kratak opis djelatnosti svih izlagača.

Web banner Izlagači koji su zainteresirani za objavu bannera na web stranici horeca-adria.com mogu poslati svoje bannere u dimenzijama: 300 x 250 px ili 300 x 100 px (gif ili jpg format).


8. Smještaj

Za Vas smo tijekom sajma osigurali smještaj u sljedećim opatijskim hotelima koje moûete rezervirati putem linkova u nastavku:

Remisens Premium Hotel Kvarner
https://bit.ly/2pUkbmz
Promo kod 8363

Hotel Gardenija, Amadria Park
https://bit.ly/2pTJ69P
Promo kod TURIZAMINFO

Villa Camelia, Amadria Park
https://bit.ly/2Op1bep
Promo kod TURIZAMINFO


9. Sajamska aplikacija HexaEvent
Za Vašu jednostavniju komunikaciju prema posjetiteljima, na raspolaganju ćete imati sajamsku aplikaciju HexaEvent. Aplikacija dopušta da se skeniranjem QR koda na akreditacijama posjetitelja preuzimaju njihovi podaci i unose dodatne napomene o njihovim interesima. Detaljne upute za korištenje dobiti ćete prvi dan Sajma, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju će biti osoblje Sajma zaduženo za aplikaciju.

 

Ove informacije možete preuzeti u PDF formatu putem sljedećeg linka.

PREUZMI TEHNIČKE INFORMACIJE
Widgets Magazine