PREUZMI ULAZNICU

Sve što treba za savršenu kavu

Home»Novosti»Sve što treba za savršenu kavu

Jedan od vodećih dobavljača samouslužnih aparata za tople i hladne napitke te aparata za kavu, Automatic Servis na sajmu HoReCa Adria predstavit će program najkvalitetnijih profesionalnih aparata za kavu namijenjenih hotelima, apartmanima i ugostiteljskim objektima

automatic_servis_1

Na Sajmu u Opatiji će nam se pridružiti i Automatic Servis sa širokom paletom proizvoda namijenjenih HoReCa sektoru, od kave i sirovina za napitke do aparata i vending aparata za tople i hladne napitke. Automatic servis je generalni zastupnik poznatih brendova kao što su Ristora, Lavazza, Eilles, Bianchi, Necta, Amigos, Gimoka, Bristot, Jura, Vendorplast i drugih, a vodeći je pružatelj usluga najma i održavanja vending aparata na hrvatskom tržištu.

wmfIz njihovog bogatog asortimana izdvajamo dva vrhunska aparata namijenjena za upotrebu u hotelima, restoranima i apartmanima, a riječ je o dva modela profesionalnih aparata njemačkog proizvođača WMF – WMF 1200S i WMF 1500S. Aparati su to koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, vrlo elegantnog i kompaktnog dizajna koji će se uklopiti u svaki objekt. Nude veliki izbor kombinacija napitaka, od espressa i ristretta, sve do latte macchiata i cappuccina, a vrlo su jednostavni za upotrebu. Radi se o modelima koji odlično izlaze ususret onim objektima koji žele ponuditi kavu na doručku, no nije im optimalna kobinacija dodatanog zaposlenika za njzeinu pripremu i posluživanje, već ovakava varijanta u kojoj si gost može sam pripremuti napitak.

Stručno osoblje Automatic Servisa na sajmu HoReCa Adria demonstrirat će sve mogućnosti ovih aparata, te će vas rado upoznati s prednostima i uštedama koje se korištenjem ovih aparata možete ostvariti. www.automatic-servis.hr

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login