PREUZMI ULAZNICU

Savršena preciznost reza

Home»Novosti»Savršena preciznost reza

Odnedavno je svjetski renomirani brend Berkel dostupan na hrvatskom tržištu u ekskluzivnom zastupstvu zagrebačke tvrtke Noval, a na sajmu HoReCa Adria premijerno će biti predstavljen njihov model Volano B114

Reputacija ovog nizozemskog proizvođača počiva na dugogodišnjem iskustvu, koje seže u 1890-e godine, kada je vlasnik W. A. van Berkel osmislio i patentirao prvu salamoreznicu u povijesti. Funkcionalnost, praktičnost i kvaliteta glavne su odlike Berkelovih proizvoda sve do danas.

Za upotrebu u ugostiteljstvu posebno je pogodan model Volano P15. Inspiriran tradicionalnim salamoreznicama, Volano P15 je reprodukcija modela iz 1940-ih godina, no izrađen je od najkvalitetnijih suvremenih materijala – kombinacije aluminija i nehrđajućeg čelika visokog sjaja. Volano P15 je malih dimenzija i ne zauzima mnogo prostora.

Zbog interesantnog dizajna ugostitelji ga najčešće postavljaju u prostor gdje je vidljiv gostima i koriste ga za svojevrstan showcasing, pa Berkel za Volano P15 nudi i pripadajuće postolje, kako bi ova ručna salamoreznica mogla biti samostojeća u prostoru. Odlikuje ga vrhunska preciznost – od 0.3 do 3 mm, sa osam postavljenih pozicija reza. Oštrica mu je promjera 285 mm s ugrađenim sustavom za oštrenje, jednostavan je za održavanje, a svi dijelovi salamoreznice mogu se lako skinuti za temeljito čišćenje. Pažnja je posvećena baš svakom detalju, pa tako za dodatnu zaštitu, Volano P15 ima i namjenski poklopac za prekrivanje oštrice. Volano P15 dostupan je u tri boje – crvenoj, crnoj ili bež.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine