PREUZMI ULAZNICU

Sajam HoReCa Adria 2016

Home»Novosti»Sajam HoReCa Adria 2016

Sajam HoReCa Adria održava se u kraljici turizma Opatiji, s ciljem da po uzoru na najbolju svjetsku praksu na jednome mjestu predstavi ponudu i novitete dobavljača za sektor turizma i ugostiteljstva.

I ove godine, na sajmu izlažu vodeći dobavljači opreme za ugostiteljske objekte, proizvođači tekstila, distributeri hrane i pića, sitnog inventara, slastičarske opreme, proizvođači namještaja, koji će iznajmljivačima obiteljskog smještaja, hotelijerima, restoraterima, ugostiteljima, vlasnicima kampova no i svima ostalima koji se bave turizmom na Kvarneru i puno šire, predstaviti najnovije tehnologije, trendove i proizvode.

 

Sajam HoReCa Adria je projekt tvrtke Info Lab Mediji, izdavača časopisa Turizam info, koji posljednjih 12 godina služi kao poveznica i optimalan servis korisnih informacija za ciljani sektor turizma i ugostiteljstva. Kvaliteta, pravovremene informacije i pozitivni pomaci te prije svega povezanost dobavljača se sektorom turizma i ugostiteljstva koje osiguravamo našim čitateljima i oglašivačima, kroz projekt HoReCa Adria dobivaju optimalnu nadopunu i dodatnu dimenziju.
HoReCa Adria je mjesto na kojemu počinje nova sezona, na kojemu se stvaraju trendovi, povezuju sektori i stvaraju nove vrijednosti.
PREUZMI ULAZNICU   GALERIJA 2015

 

You must be logged in to post a comment Login