PREUZMI ULAZNICU

Ribež par excellence

Home»Novosti»Ribež par excellence

Iz širokog spektra Microplane ručnih ribeža izdvajamo model Premium – must have svake profesionalne kuhinje, kojeg tvrtka Pro-trade predstavlja na sajmu HoReCa Adria

Njegova inovativna oštrica je osnova svih vrhunskih Microplane ribeža i usitnjivača, iznimno je precizan pa se preporučuje za usitnjavanje češnjaka, đumbira, sireva i ostalih začina, jednostavan je za rukovanje i funkcionalan. Izrađen je od nehrđajućeg čelika s mekom i ergonomskom ručkom, dolazi u kompletu sa zaštitnim etuijem, a održava se pranjem u toploj vodi ili perilici suđa.

Microplane ima i niz drugih inovativnih gadgeta za profesionalnu upotrebu poput ručnog mlinca, četverostranog ribeža sa stalkom i Elite ribeža s drškom. Svi su proizvedeni u SAD-u, a zanimljivo je da se kompanija u početku bavila proizvodnjom opreme za rezanje i obradu drva, nakon čega su odlučili primijeniti stečeno znanje i na proizvodnju vrhunskih kulinarskih alata i ribeža.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine