PREUZMI ULAZNICU

Profesionalna njega rublja

Home»Novosti»Profesionalna njega rublja

Novi uređaji Miele Profi@Work nude visoku izdržljivost i maksimalnu učinkovitost a namijenjeni su i za upotrebu u turstičkim i ugostiteljskim objektima - potražite ih na štandu tvrtke Frigotehnika na sajmu HoReCa Adria

Miele je nedavno proslavio svojih prvih deset godina na hrvatskom tržištu, tijekom kojih se potvrdio kao lider u segmentu profesionalne opreme. Sada je predstavljena i nova linija uređaja za upotreba u hotelima, pansionima, restoranima, wellnessim te u marinama, kućama za odmor i vilama, a riječ je o perilicama modela PW200 i sušilicama PT 200.

Uređaji su to koji su čak šest puta izdržljiviji od klasičnih modela za kućnu upotrebu, s velikom zapreminom punjenja od sedam kilograma, te iznimnom efikasnosti – programski ciklus za pranje 7 kilograma rublja traje samo 79 minuta za intenzivno pranje i učinkovito sušenje.

Jednostavni su za upotrebu i funkcioniraju na prinicipu Plug & Play, a imaju i patentirani bubanj koji je nježniji od onih u klasičnim strojevima, te osigurava dugotrajnost tekstila.

Uređaji omogućuju optimalno sušenje uz Perfect-Dry sustav, te ostvaruju značajne uštede s obzirom da se radi o A++++ razredu energetske učinkovitosti.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine