PREUZMI ULAZNICU

Premijere novih proizvoda

Home»Novosti»Premijere novih proizvoda

Na Sajmu HoReCa Adria veliki broj izlagača po prvi puta na hrvatskom tržištu predstavlja najnoviju opremu i uređaje u svojoj ponudi

premjere-proizvoda

Za posjetitelje će ovo biti odlična prilika za upoznavanje novih proizvoda od proizvođača i dobavljača s kojima već surađuju, te će na licu mjesta moći vidjeti i kako pojedini uređaji funkcioniraju te njihove prednosti.

 

 

Jedno od velikih predstavljanja je novi model Mercedes V-Klase koji odlično izlazi ususret potrebama hotelijera i vila visoke kategorije, a kombinira praktičnost kombi vozila i ekskluzivnosti, s voznim karakteristikama vrhunske mercedesove limuzine.


Restoratere i ugostitelje će razveseliti vijest o pranju restoranskog suđa u samo dvije minute. Radi se o inovaciji koja će biti prikazana kroz švedski brend GRANULDISK, novim perilicama koje eliminiraju potrebu za pretpranjem, a sve zahvaljujući PowerGranules granulama. Ovo odlično rješenje potražite na štandu tvrtke Eten.


Vlasnicima objekata koji žele sezonu produžiti uz wellness, posebno će zanimljiva biti inovativna BWT tehnologija koju predstavlja Armstark. Radi se o nadogradnji klasične finske saune, koja omogućuje tri vrste sauniranja u samo jednoj sauni.


 

Na štandu Tehnoinvesta moći će se vidjeti i najnovija serija UF perilica crnog suđa, novi model u koji su najbolje implementirana rješenje koje optimalno izlaze ususret specifičnim potrebama ugostiteljstva.


Ugostitelji koji već koriste čaše Schott Zwiesel, na Sajmu će moći vidjeti najnoviju kolekciju čaša iz linije Air i Air Sense. Air su čaše proizvedene titan tehnologijom i otpornije na pranje u perilici, dok su Air Sense dizajnerska varijanta s integriranom kuglicom koja služi kao dekanter, a u posluživanju vina se mogu kombinirati čaše iz obje linije. Više o čašama, na štandu Alexander commercea.


noval

Premijerno se prikazuju i dva modela salamoreznica, koje će prezentirati tvrtka Noval. Radi se o uređajima talijanskog proizvođača Omas, modelu S 9M, te novom modelu Platinum Edition, koji je svrstan u “Top range” s obzirom na visoku preciznost reza kao i lako održavanje i čišćenje.


fusio-web

Na šandu Fusia održat će se prezentacija pripreme namirnica pomoću najnovijih Sirman uređaja za vakumiranje, softcookera, te indukcije. Riječ je o sustavu sporog kuhanja u vakuumu, koji omogućuje precizan način pripreme namirnica gdje se tijekom kuhanja ne gube njihova svojstva, već dugim kuhanjem uz podešavanje temperature ostaju sačuvane i tekstura i nutritivne vrijednosti.


dometic

Tvrtka Saniteh će na HoReCa Adria premijerno prikazati i novi mini bar iz linije HiPro talijanskog proizvođača Dometic, koji je osim po vrhunskim funkcionalnim i estetskim karakteristikama, poseban i po tome što ima mjerač potrošnje, što je odlična vijest za brojne hotelijere.


gastrostil_xsTvrtka Gastro stil će u Opatiji po prvi puta predstaviti i novi model Rational parnokonvekcijske peći XS. Ovaj je model posebno pogodan za kuhinje manjih dimenzija, jer zauzima vrlo malo prostora. S tehničke strane, odlikuju ga sve karakteristike klasičnih, većih modela, te upravo zbog toga predstavlja svojevrsnu revoluciju u kategoriji ovakvih proizvoda. Osim toga, Rational XS ima digitalne kontrole i digitalni display s mogućnošću programiranja 350 programa na hrvatskom jeziku, te program automatskog čišćenja.


icematic-csicematic-xs-kockeNa HoReCa Adria po prvi puta će biti predstavljena i nova CS serija ledomata talijanskog proizvođača Icematic, kapaciteta proizvodnje 20, 25, 30, 40, 50, 70 ili 90 kilograma leda dnevno. Riječ je o ledomatima inox oplošja, modernog dizajna i kompaktnih dimenzija, koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer. Patentirani Icematic oblik kockice leda, dakle puna, zaobljena kocka leda, garantira dugotrajnost leda.


Bauscher predstavlja novu liniju Modern Rustic

Iz renomiranog Bauschera na HoReCa Adria premijerno že biti predstavljena najnovija kolekcija pod imenom Modern Rustic. Linija je to u kojoj je svaki pojedini element gotovo jedinstven u dizajnu s ciljem da evocira dašak nostalgije. Naravno, radi se o vrhunskom porculanu koji je jednako otporan na pranje, lom i ogrebotine kao i klasičnije Bauscherove linije.


Najnovije linije RAK Porculaina

RAK porculain ove je godina lansirao nekoliko novih linija. Moon je moderna linija koja atraktivnim dizajnom podsjeća na mjesec i njegove mijene. Chefs Fusion zanimljive su zdjele u kojima se jela mogu ne samo pripremati, već i prezentirati i servirati, dok je Evolution pomalo klasičnija linija, no s karakterističnim odmakom u dizajnu.

 

Vidimo se u Opatiji! 🙂

 

PREUZMI ULAZNICU

You must be logged in to post a comment Login