fbpx
PREUZMI ULAZNICU

Pravila sudjelovanja

Home»Pravila sudjelovanja

Sajam HoReCa Adria 2017


Prijava posjetitelja. Ulaz na Sajam HoReCa Adria je besplatan, no za posjet Sajmu svaki se posjetitelj mora prijaviti putem internetskog obrasca, bilo samostalnom prijavom s vlastitog uređaja ili na ulazu na sajam, gdje će im u tome pomoći osoblje sajma HoReCa Adria.

Nakon samostalne prijave, kao posjetitelj Sajma, na e-mail adresu navedenu u prijavi primit ćete ulaznicu, koja će Vam služiti kao akreditacija za ulazak na sajam i sve popratne događaje vezane uz sajam: promocije, prezentacije, predavanja i radionice.

Ako prijavu izvršite na ulazu na Sajam, ulaznica/akreditacija biti će ispisana i uručena Vam na licu mjesta.


Akreditacija. Kao posjetitelj sajma, dužni ste ispisanu akreditaciju nositi sa sobom tijekom cijelog i svakog posjeta sajmu HoReCa Adria. Akreditacija se nosi oko vrata u eutiu s vezicom, koju ćete moći preuzeti na ulaznom prostoru sajma. Vašu akreditaciju će ovlašteni predstavnici organizatora sajma (tvrtke Info Lab Mediji d.o.o.) skenirati na ulazu na sajam ili bilo koji od popratnih događaja, u svrhu praćenja posjećenosti Sajma.

Ukoliko pokažete interes za neki od proizvoda izlagača na sajmu HoReCa Adria, Vašu će akreditaciju skenirati predstavnik izlagača u svrhu razmjene kontakt-podataka, o čemu ćete i Vi i izlagač biti obaviješteni e-mailom.


Podaci. Koncept sajma HoReCa Adria je prvenstveno Business-To-Business (B2B), stoga Vas kao organizator Sajma (tvrtka Info Lab Mediji d.o.o.) upućujemo da prilikom prijave uz osobno ime unesete podatke pravnog subjekta u čije ime na Sajam dolazite. Podatke u obrazac unosite isključivo dobrovoljno.


Obavezni podaci. Izostanak bilo kojeg podatka na registracijskom obrascu označenog sa “Obavezno”, onemogućit će Vam dovršenje postupka prijave, te nažalost nećete moći prisustvovati Sajmu.


Zaštita podataka. Zaštitu podataka koje ste unijeli tijekom prijave shvaćamo vrlo ozbiljno i poduzimamo razne mjere opreza i sigurnosti u njihovoj zaštiti.


Obrada podataka. Podaci dobiveni prilikom prijave za Sajam naknadno će bit obrađivani elektronički, računalnim postupcima uz prikladne načine osiguranja, te pravilno upravljanje ovakvim podacima, uz nadzor našeg predstavnika.


Korištenje podataka. Vašu e-mail adresu upotrijebit ćemo za slanje ulaznice na Sajam, te ćemo Vas nastaviti obavještavati o svim novinama vezanim uz Sajam putem e-maila. Povremeno Vas istim putem možemo kontaktirati s drugim informacijama vezanim za neke od naših usluga, proizvoda ili događaja, odnosno usluga i proizvoda naših partnera. Svaki od e-mail newslettera imat će mogućnost odjave koju možete iskoristiti ukoliko ove informacije ne želite primati.

Fizičku (poštansku) adresu koju ste unijeli u prijavi možemo koristiti za slanje gotovih akreditacija i dopisnica za naše buduće događaje. Ukoliko ovakve materijale ne želite primati ili ne želite da Vaše kontakt-podatke na bilo koji način obrađujemo ili čuvamo, molimo Vas da kontaktirate naš ured putem prijava.horeca.adria@turizaminfo.hr, te ćemo Vaše podatke odmah po završteku Sajma izbrisati iz naše zbirke podataka. Istu ovu e-mail adresu možete koristiti ukoliko želite zatražiti ažuriranje, ispravak ili integraciju podataka koje ste unijeli prilikom registracije.


Osobe mlađe od 18 godina. Kako naše usluge nisu namijenjene osobama mlađim od 18 godina, pretpostavljamo da se za posjet Sajmu neće prijaviti osobe iz te dobne skupine. Ukoliko posjedujete informaciju o tome da je osoba mlađa od 18 godina unijela svoje osobne podatke prilikom prijave na naš Sajam bez pristanka roditelja, molimo Vas da nas o tome čim prije obavijestite putem prijava.horeca.adria@turizaminfo.hr ili na broj telefona 051/271-190.


Dodatne informacije. Dodatne informacije vezane uz zaštitu podataka, korištenje naših stranica ili naših ostalih usluga možete pronaći u Izjavi o povjerljivosti i Uvjetima korištenja. Možete nas i kontaktirati putem e-maila info@turizaminfo.hr, odnosno telefonski na broj 051/271-190.