PREUZMI ULAZNICU

Papstar papirni kalupi

Home»Novosti»Papstar papirni kalupi

Matram u svom asortimanu predstavlja i Papstarovu novu liniju kalupa za pečenje osmišljenih po principu all-in-one. Služe ne samo za pečenje, već mogu biti pakiranje prikladno za transport, a s obzirom na atraktivan izgled koriste se i kao posudice za serviranje

Napravljeni su od više vrsta papira, kompletno su kompostirajući i biorazgradivi, mogu se koristiti u klasičnim te mikrovalnim pećnicama na temperaturi do 220˚C, ali i za potrebe dubokog zamrzavanja na -40˚C. Materijal od kojeg su izrađeni onemogućava ljepljenje pa nije potrebno nanositi masnoću prije pečenja, a jela se iz kalupa vade brzo i jednostavno.

Dolaze u osam različitih dimenzija i oblika – za pripremu tartova, pita, muffina i raznih pekarskih proizvoda, a dostupni su u pakiranjima od 50 ili 25 komada. Novi su kalupi dio Papstarove linije Pure, u kojoj se mogu pronaći jednokratni potrošni materijali poput tanjura, pribora za jelo i čaša, koji su također proizvedeni na principu biorazgradivosti.

 

 

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine