PREUZMI ULAZNICU

Otvorene prijave za posjet - preuzmite besplatnu ulaznicu

Home»Novosti»Otvorene prijave za posjet – preuzmite besplatnu ulaznicu

Otvorene su prijave za posjet sajmu HoReCa Adria koji se održava od 10. do 12. studenog u Opatiji.

Ne propustite vidjeti najnovije tehnologije, uređaje i opremu za vaše hotele, apartmane i restorane koju vam predstavlja više od 70 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Ulaz na sajam je besplatan uz važeću ulaznicu koju dobivate prijavom za posjet. Prijava traži samo nekoliko minuta vašeg vremena, a s dobivenom akreditacijom moći ćete na sajam ući brzo i neometano, te prisustvovati svim predavanjima i edukacijama.

 

PREUZMI ULAZNICU

 

Ono što vas očekuje na sajmu jest i ono što vam uvijek treba za dobru i kvalitetnu pripremu sezone. Profesionalna oprema za kuhinje, oprema za pripremanje i posluživanje hrane, sitan inventar, sustavi odvodnje, tekstilni program, hranu, piće i napitke, uređenje i dekore, namještaj i opremu za hotelske sobe, hotelsku kozmetiku i opremu za hotelske kupaonice, sustave grijanja, rasvjetu, informatičku opremu, opremu za terase, parking sustave i dostavna vozila, te najnovije tehnologije. Brojni proizvodi upravo će se na sajmu HoReCa Adria moći premijerno vidjeti u Hrvatskoj.

Izlagači su vodeće tvrtke: Emil Frey Auto Centar, Fusio, Alexander Commerce, ACO građevinski elementi, Naše klasje, Miele, Gastro projekt, Hespo, Tehnoinvest, Winterhalter, Gastro stil, Kogast, Pro trade, Tim Novak, DI Čazma, Commo, Pavić plast, Majur hotelski servis, Eten, City golf i brojni drugi.

Osim samog izlagačkog dijela koji je ove godine proširen i obogaćen, na raspolaganju će biti i niz odličnih predavanja i edukacija besplatnih za posjetitelje, sa širokim rasponom tema od marketinga i društvenih mreža do najnovijih trendova.

Veselimo se pozdraviti vas u Opatiji!

You must be logged in to post a comment Login