PREUZMI ULAZNICU

Od održavanja rublja do opreme za kuhinje

Home»Novosti»Od održavanja rublja do opreme za kuhinje

Na sajmu HoReCa Adria će se moći naći sofisticirana visokokvalitetna oprema za praonice rublja i kuhinje, od brenda Miele koji nastupa s dugogodišnjim partnerima Frigotehnikom, do Gastro Projekta koji će prezentirati suvremeni način i koncept projektiranja kuhanja

miele_stand_horeca_2015_480

Miele će tako predstaviti sustave za održavanje rublja koji uključuju perilice, sušilice i valjke za peglanje. Ovi profesionalni modeli perilica će odgovarati ne samo većim hotelskim sustavima, već i iznajmljivačima obiteljskog smještaja koji se sami brinu o čistoći rublja, a odlična su kombinacija uz nove generacije valjaka za peglanje.

U segmentu održavanja, tu su i perilice posuđa namijenjene posebno za ugostiteljstvo, a koje omogućuju brzo i higijensko pranje sa sustavom svježe vode. Modele Speed i SpeedPlus će se moći i premijerno vidjeti na Sajmu HoReCa Adria, a njihova je posebnost što postižu vrijeme rada programa do pet minuta, te su velikog kapaciteta. Miele na sajmu nastupa uz svoje dugogodišnje partnere Frigotehniku.


Na sajmu nastupa i renomirana samoborska tvrtka Gastroprojekt, inače specijalizirana za opremanje ugostiteljskih objekata, tehnološko projektiranje i izradu idejnih rješenja, te pomoć prilikom njihovog izvođenja.

Gastroprojekt će predstaviti profesionalnu kuhinjsku opremu, sustave za posluživanje hrane renomiranih proizvođača, a ugostitelji će na licu mjesta moći i porazgovarati o najnovijim trendovima vezanima za opremanje.

Najnovije linije termičke opreme, radnih stolova i inventara, rashladna oprema, perilice čaša, kao i parnokonvekcijske pećnice dio su izlagačkog programa, a tu su i ledomati te pomoćni uređaji poput sjeckalica povrća, salamoreznica i slično.

You must be logged in to post a comment Login