fbpx
PREUZMI ULAZNICU

NE PROPUSTITI SAJAM HORECA ADRIA

Home»NE PROPUSTITI SAJAM HORECA ADRIA

5 RAZLOGA ZAŠTO NIKAKO NE PROPUSTITI SAJAM HORECA ADRIA U OPATIJI

horeca_adria_sl1IZLAGAČKI PROGRAM Cjelokupan spektar
Imamo najbolje dobavljače baš one opreme koja vama treba. Više od 70 tvrtki dolazi iz Hrvatske i inozemstva s opremom, tehnologijom, sitnim inventarom i uslugama baš za vaš mali apartman ili vaš superluksuzni hotel. Uvjerite se i sami!


 

 

horeca_adria_sl4PREMIJERE Novo, novo, najnovije
Sezona 2017. počinje sada! Na jednom mjestu okupili smo svu opremu i usluge koje će vam trebati za pripremu sezone. Imamo čak 15 premijera najnovijih proizvoda za restoranske kuhinje, hotelske sobe i ugostiteljske objekte koji se do sada nisu mogli vidjeti na hrvatskom tržištu!


 

 

horeca_adria_sl3PREDAVANJA Naučite, primijenite, popunite kapacitete
Kažu da je znanje moć, pa iskoristite priliku za nova znanja. Tijekom sva tri dana organiziramo besplatna predavanja s najrazličitijim temama. Pričamo o on-line plaćanju za privatne iznajmljivače, pravilnoj brizi za gosta, softverskim rješenjima, marketingu i oglašavanju, kreditiranju pripreme sezone… i još puno, puno toga!


 

 

horeca_adria_sl4hands-onHANDS-ON… Isprobajte
Svaka čast internetu, ali mi ipak više volimo shopping gdje možemo vidjeti, opipati i isprobati ono što kupujemo. HoReCa Adria je super prilika da pogledate i isprobate ono što ćete nabavljati za vaše objekte, da vam naši izlagači pokažu što nude, i kako pravilno koristiti njihove proizvode.


 

 

horeca_adria_sl6NETWORKING Turizam je u Opatiji, dođite i vi!
Svaki sajam otvara super prilike za susret s kolegama i strukom, za obnavljanje starih i  sklapanje novih poslovnih poznanstava. Razmijenite dojmove o sezoni, znanja i iskustva. Uz kavu. I to u Opatiji. Neprocjenjivo.


 

 

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.