fbpx
PREUZMI ULAZNICU

Izjava o privatnosti i zaštiti podataka

Home»Izjava o privatnosti i zaštiti podataka

SIGURNOST I KONTROLA PODATAKA
Ova aplikacija koristi se i prenosi informacije isključivo između sudionika manifestacije HoReCa Adria sajam 2019.
Svi sudionici Sajma (posjetitelji, izlagači, gosti, novinari, organizatori) ustupanjem svojih podataka i uporabom aplikacije automatski pristaju na njihovo dijeljenje unutar sudionika sajma.
Organizatori sajma HoReCa Adria 2019. obvezuju se da informacije koje se nalaze ili do kojih se može doći korištenjem ove aplikacije neće biti distribuirane osobama koje nisu prijavile svoje sudjelovanje na sajmu ili na njemu sudjelovale.
Točnost svih podataka koji se u aplikaciju unose ili se koriste u aplikaciji, odgovornost su isključivo osobe ili tvrtke korisnika aplikacije koji je podatke unio u sustav.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH INFORMACIJA
Podaci koje prikupljamo uključuju ime, adresu, telefon i adresu e-pošte i služe kako bismo evidentirali posjetitelje sajma HoReCa Adria kao turističke djelatnike, čime stječu pravo na besplatnu ulaznicu za sajam.
Informacije koje zahtijevamo isključivo su takve informacije koje su nužne ili opravdane kako bismo pružili usluge koje su posjetitelji zatražili, a prikupljene su sukladno prijavi putem web mjesta. Svi prikupljeni podaci služe isključivo za razmjenu unutar sudionika sajma.

KORIŠTENJE APLIKACIJE OD STRANE MALOLJETNIH OSOBA
Aplikacija nije namijenjena za korištenje maloljetnim osobama.
Ukoliko se uz pomoć baze podataka aplikacije i mogućnosti koje ona nudi pokušaju dijeliti osobni podaci maloljetnika, tvorci i vlasnici aplikacije se od takvih postupaka ograđuju i ne smatraju se odgovornima.