fbpx
PREUZMI ULAZNICU

Keynote speakers

Home»Keynote speakers

Tijekom sva tri dana sajma održavaju se odlična predavanja, koja će turističkim i ugostiteljskim djelatnicima biti odlična pomoć za pripremu sezone, prodaju kapaciteta i optimalnu i učinkovitu komunikaciju s gostima

damirka-pongracic-horeca Telefon i e-mail kao kanali (ne)uspješne prodaje
Kako uspješnije komunicirati s gostima? Koji su koraci ključni za uspješnu komunikaciju putem telefona i e-maila? Na koji način poboljšati prodaju u kontaktu s gostima? Ovo su samo su neka od pitanja na koja će odgovoriti Damirka Pongračić, suosnivačica tvrtke Radilica i Contact center Akademije. Nakon predavanja znati ćete osnovna pravila komunikacije, no i alate neophodne za kvalitetnu isporuku usluge i poboljšanje prodaje u svakom kontaktu s gostom.


jano-izrezaniKako se prezentirati na turističkim sajmovima
Naučite kako uz minimalna ulaganja optimalno iskoristiti turističke sajmove za bolju prodaju kapaciteta i marketing. Adriano Požarić iz časopisa Turizam info govoriti će o tome kako se dobro pripremiti za sajam, kako koristiti društvene mreže kao kanal komunikacije i kako stvariti odličan imidž. Predavanje je namijenjeno svima koji razmišljaju o boljoj prodaji svojih kapaciteta, s posebnim naglaskom na manje objekte koji inače ne nastupaju na sajmovima, te svima onima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju prema partnerima, te žele raditi na tkz. svjesnosti o njihovom objektu ili usluzi.


adriano-plaman-copyMobilne kućice i mali obiteljski kampovi kao nadopuna ponude
Znate li na koji način možete uz uz mobilne kućice povećati kapacitete apartmana i soba, ili kako osmisliti mali obiteljski kamp? Adriano Palman, direktor Kamping udruženja Hrvatske predstaviti će male obiteljske kampove kao potencijal turizma visoke kvalitete te reći što je u osnovi potrebno za njihovo otvaranje. Predstaviti će i mobilne kućice kao opciju nadopune takvih kampova, odnosno nadopune postojećih objekata obiteljskog smještaja. Upravo su neki apartmani, obiteljski smještaj i mali hoteli uvidjevši problematiku dobivanje dozvola za gradnju novih objekata prepoznali mogućnost da u neposrednoj blizini postojećih objekata otvore mali ekskluzivni kamp ili impelemntiraju nekoliko mobilnih kućica, a ovom sve traženijem obliku ponude biti će riječi i u prezentaciji tvrtke Nord.


Novi porezni sustav
Vruća tema o tome što očekivati u turizmu i ugostiteljstvu na programu je u subotu. Porezni stručnjak Damir Brajković pojasniti će što to čeka turističke i ugostiteljske djelatnike i vlasnike objekata, te reći kako se tome najbolje prilagoditi.


Mali zajmovi za poduzetnike u turizmu
Emil Priskić znan je stručnjak kada je riječ o EU Fonodovima i financiranju, a ovom prilikom predstaviti će najnoviju mogućnost malih zajmova do 50.000 eura s kamatom od 1,5 posto za koje je natječajnedavno raspisala  Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). Odlična tema za one koji aktivno razmišljaju o ulaganjima, a sredstva će se plasirati kao investicijski zajmovi ili zajmovi za obrtna sredstva. Sve o tome kako do financiranja, koje uvjete zadovoljiti i kako do ovih sredstava mogu oni koji se bave turizmom i ugostiteljstvom poslušajte u subotu 12.11.