fbpx
PREUZMI ULAZNICU

HoReCa Adria 2016.

Home»HoReCa Adria 2016.

Drugi po redu HoReCa Adria održan je od 10. do 12. studenog 2016., a u Opatiju je doveo 74 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Srbije, koji su poduzetnicima u turizmu predstavili više od 5,000 proizvoda i usluga.

Trodnevni sajam na kraju sezone u Opatiji okuplja vodeće dobavljače opreme za sve turističke djelatnosti. Upravo se ovaj jesenski period pokazao optimalnim terminom kako bi se poduzetnici u turizmu na vrijeme mogli upoznati s najnovijim trendovima, odnosno kako bi se što kvalitetnije i pravovremeno pripremili za sljedeću sezonu. Sajam je koncipiran na način da svi turistički djelatnici na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za pripremu sljedeće turističke sezone.

S obzirom da se HoReCa Adria održava neposredno nakon završetka turističke sezone, izlagači sajam HoReCa Adria odabiru kao mjesto gdje će po prvi puta predstaviti neke od svojih najnovijih proizvoda, odnosno upoznati posjetitelje s trendovima za sljedeću sezonu. Opatijski sajam svake godine posjetiteljima premijerno predstavi dvadesetak proizvoda.

Bogat izlagački program prate i brojne prezentacije, show cooking i degustacije, a sva prezentacija opreme osmišljena je po prinicpu “hands-on” gdje posjetitelji direktno od chefova koji koriste pojedine uređaje moći vidjeti kako oni funkcioniraju i koje su im prednosti.

Tijekom trajanja sajma, posjetitelji mogu prisustvovati i brojnim predavanjima i radionicama, čiji su predavači i voditelji istaknuti stručnjaci iz prakse.

Sajmu HoReCa Adria svake godine prisustvuje više od 2,500 posjetitelja.

 

 

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.