fbpx
PREUZMI ULAZNICU

HoReCa Adria 2015

Home»HoReCa Adria 2015

U Opatiji je od 12. do 14. 11.2015. održan prvi sajam opreme za hotele, apartmane, restorane i ugostiteljske objekte HoReCa Adria koji je okupio više od 50 izlagača

HoReCa_Adria_Alexander Commerce

Bogat izlagački program pokrivao je sve potrebno za kvalitetnu uslugu u svim objektima u turizmu i ugostiteljstvu, od opreme za kuhinje, sitnog inventara, dekora i namještaja pa sve do sustava grijanja, odvodnje, zaključavanja i ostale profesionalne opreme, za sve one koji razmišljaju o velikim i malim investicijama.

No, osim samog izlagačkog programa, na sajmu je bilo i puno popratnih događanja, od okruglog stola, preko kvalitetnih radionica i predavanja na temu marketinga i promocije,  pa sve do regionalnog Foruma obiteljskog smještaja na kojemu je bilo riječi o svemu što muči pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu. Posebno je zanimljivo bilo natjecanje hotelskih domaćica u pripremi kreveta, gdje su natjecateljice iz vodećih hrvatskih hotelskih kuća pokazale kako brzo, kvalitetno i u skladu s pravilima pripremiti krevet za gosta.

Više o tome kako je bilo na Sajmu HoReCa Adria pogledajte na našim fotografijama >>>


Slike Horeca izdvojeno2 Slike Horeca izdvojeno Slike Horeca izdvojeno4 Slike Horeca izdvojeno3