PREUZMI ULAZNICU

Gosti žele - udobnost!

Home»Novosti»Gosti žele – udobnost!

Na sajmu HoReCa Adria predstavlja se i Hespo, koji je osmislio različite modele madraca za smještajne objekte, a odgovaraju ne samo zahtjevima kategorije, već prije svega očekivanjima gosta

Brojna istraživanja pokazala su kako su udobnost i kvaliteta madraca za goste najvažnija stvar u hotelima. Neka od istraživanja govore kako će velik dio ispitanika platiti višu cijenu sobe radi kvalitetnijeg madraca.

S obzirom na specifične potrebe smještajnih objekata, Hespo je osmislio sedam vrsti madraca namijenjenih hotelima i apartmanima viših kategorija koji odgovaraju na potrebe različitih profila spavača. Prostrani su, a udobnost duguju posebnoj jezgri koja je osmišljena tako da podupire sve točke tijela.

Napravljeni su od teško gorivih materijala, s posebnim vlaknima unutar tkanine što ih čini i izrazito mekanima, pa osiguravaju potpunu udobnost za gosta, koja se povećava u upotrebi s Box krevetima ili letvičastim podlogama. Udobno spavanje tako čini kombinacija madraca, kreveta i jastuka. Madraci iz Hespo hotelskog programa dolaze u standardnim varijantama, a sve karakteristike i dimenzije se mogu u potpunosti prilagoditi čime izlaze ususret velikim hotelima koji imaju vlastite standarde za hotelske madrace.

Model President je visine 34 cm, preporuka je za hotele sa 4 i 5 zvjezdica. Izrađen je od Bamboo Intense tkanine s antibakterijskim i antistres svojstvima koja je mekana na dodir, prozračna i apsorbira vlagu, a unutrašnjost je džepićasta opružna jezgra. Obloga je od High resilient pjene visoke elastičnosti i mekoće, teško goriva, a svi materijali u madracu su pojačani kako bi garantirali dugotrajnost i čvrstoću

Model Comfort dolazi u tri varijante visine – Comfort 650 Plus – 23 cm; Comfort 650 FR – 19 cm te Comfort S F2 – 21 cm (nema dodatnu oblogu od kokosovih vlakana). Preporuka je za hotele s 3 zvjezdice, imaju klasičnu bonell opružnu jezgra, a modeli 650 Plus u 650 FR imaju obloge od kokos vlakana i PU pjene za veću elastičnost
i trajnost. Tkanina je teško goriva, a svi materijali u madracu su pojačani – garantiraju dugotrajnost i čvrstoću

Model Luxury je na raspolaganju u tri varijante: Luxury Plus visine 27 cm; Luxury – 26 cm; Luxury21 – 21 cm. Preporuka su za hotele sa 4 i 5 zvjezdica, u unutrašnjosti je džepićasta opružna jezgra, obloge su od High resilient pjene, tkanina je teško goriva, a svi materijali u madracu su pojačani te garantiraju dugotrajnost i čvrstoću.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine