PREUZMI ULAZNICU

Zaštita od stjenica

Home»Novosti»Zaštita od stjenica

Kako bi izašli ususret potrebama hotelijera u borbi protiv ovih nametnika, iz firme Hilding Anders (Hespo) nedavno je prezentiran inovativan proizvod koji predstavlja sigurnu zaštitu kreveta i madraca od stjenica i posebno je osmišljen upravo za hotele

Bez obzira koliko pazili na higijenu hotelske sobe, kreveta i madraca, neminovno je da nam gosti ponekad zajedno s prtljagom, u sobu dovedu i “slijepe putnike”. Jedan od najčešćih takvih malih organizama koji predstavlja popriličnu prijetnju hotelskom madracu i krevetu jesu – stjenice.

Kako bi izašli ususret potrebama hotelijera u borbi protiv ovih nametnika, iz firme Hilding Anders (Hespo) nedavno je prezentiran inovativan proizvod koji predstavlja sigurnu zaštitu kreveta i madraca od stjenica i posebno je osmišljen upravo za hotele. BedBug Protector je razvijen u suradnji Hilding Andersa (Hespa) i švedske tvrtke Nattaro Labs, a radi se o zatvaraču sa savršenim prianjanjem, izrađenim od tkanine otporne na stjenice.

Nattaro Labs inače okuplja stručnjake koji su karijeru posvetili razvoju novih proizvoda, a specijalizirana je tvrtka upravo za inovativne proizvode protiv stjenica. BedBug Protector djeluje preventivno, no i reaktivno sprečavajući ulazak nametnika u sam madrac, nadmadrac i okvir kreveta. Izrađen je od prozračne tkanine koja je periva i maksimalno štiti od infestacije stjenicama. Zaštite su dostupne u većini standardnih mjera i u različitim visinama, a osim hotelima, namijenjene su apartmanima, vilama i pansionima, te drugim prostorima u kojima se izmjenjuje veći broj ljudi. www.hespo.hr

 

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine