PREUZMI ULAZNICU

Tehnološka rješenja u turizmu

Home»Novosti»Tehnološka rješenja u turizmu

Posjetitelji će na sajmu moći pronaći aparate i strojeve raznih namjena, od malih aparata za ugostiteljstvo koje predstavlja Elektrolux do dizalica topline Enerblue, a s tvrtkom Batis može se dogovoriti servisiranje i održavanje aparata

electrolux

Veliki dio izlagačkog programa HoReCa Adria odnosi se upravo na restoranske kuhinje, uključujuči i aparate i strojeve za iste. Tvrtka Elektrolux na HoReCa Adria predstaviti će svoju Professional liniju proizvoda, pa će publika na njihovom štandu moći saznati sve o profesionalnim modularnim kuhinjama ThermaLine Modular 80 i Modular 90, čiji se elementi mogu kombinirati na način da će zadovoljiti i najzahtjevnije kuhinje. Zajedno sa dva suizlagača, Be-lux Opremom i Proelectom, na ovom će se štandu moći naći kompletna ponuda profesionalnih aparata za ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

Pružateljima usluga u obiteljskom smještaju biti će zanimljiva i standardna ponuda Elektroluxovih malih kućanskih aparata.

U Opatiji će izlagati i tvrtka Batis, u čijem se prodajnom asortimanu nalaze dijelovi za perilice, sušilice, ledomate, rashladne vitrine, odnosno kompletan asortiman profesionalnih aparata u ugostiteljstvu. Osim toga, na štandu Batisa moći ćete saznati sve o njihovoj ponudi specijalnih industrijskih i ugostiteljskih grijača, kao i komplenom asortimanu proizvoda za ugradnju klima uređaja i plinskih instalacija.

enerblue-webZa sve one koji traže povoljnije načine grijanja ili hlađenja njihovih objekata, na opatijskom će sajmu Enerblue predstaviti sve raspoložive varijante dizalica topline voda-voda i voda-zrak. Dizalice topline odlično su i isplativo rješenje za grijanje sanitarne vode, prostorija i kompletno održavanje turističkog objekta, a k tome su i ekološki prihvatljive, pa se sve veći broj turističkih objekata opredjeljuje upravo za ova rješenja. Stručno osoblje tvrtke Božić elektro servisi posjetiteljima će rado pomoći u definiranju kapaciteta i vrste dizalica topline koje će najbolje odgovarati njihovom objektu.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine