PREUZMI ULAZNICU

Tehničke informacije za izlagače

Home»Tehničke informacije za izlagače

1. Ulazak u dvoranu
Dvorana je za postavljanje štandova na raspolaganju svaki dan od 8 sati, počevši od utorka, 07.11. do prvog dana održavanja Sajma, četvrtka, 09.11. Najljepše molimo da na dan početka Sajma Vaši štandovi budu spremni najkasnije do 9 sati odnosno sat vremena prije otvaranja vrata posjetiteljima.


2. Izlazak iz dvorane
Raspremanje izložbenih prostora kreće u subotu, 11.11. u 17 sati, a Izlagače molimo da svoje eksponate iznesu iz dvorane najkasnije u nedjelju, do 8 sati.


3. Radno vrijeme
Sajam se održava od četvrtka, 09.11. do subote, 11.11. s radnim vremenom:

četvrtak, 09.11. od 10 do 19 sati
petak, 10.11. od 10 do 19 sati
subota, 11.11. od 10 do 17 sati


4. Tehničke usluge
Viličar Tijekom postavljanja i rastavljanja štandova Izlagačima će na usluzi biti viličar, sajamska kolica za prenošenje eksponata dimenzija 1 x 2 m te pomoćno osoblje Sajma.

Opterećenje poda dvorane Maksimalno opterećenje poda je 500 kg/m², s napomenom da je Izlagač, ukoliko dolazi s konstrukcijom ili artiklom težim od 200 kg, ispod istog obvezan staviti OSB ploče kako bi se pod dvorane zaštitio od eventualnih oštećenja.

Čišćenje dvorane Čišćenje unutarnjeg i vanjskog prostora obavljati će se u jutarnjim ili večernjim satima, izvan službenog radnog vremena Sajma.

Osiguranje dvorane Dvorana je osigurana i pod video nadzorom tijekom dana i noći tako da ste slobodni ostaviti eksponate na štandovima i nakon kraja radnog vremena.

Wi-Fi Sajamski prostor je pokriven Wi-Fijem za koji ćemo Vam dostaviti lozinke odmah prvi dan Sajma kako biste neometano mogli koristiti internet te sajamsku aplikaciju.


5. Akreditacije izlagačkog tima
Kako bismo cijelom izlagačkom timu Vaše tvrtke mogli pripremiti akreditacije prije početka sajma, molimo da nam pošaljete sljedeće podatke za svakog predstavnika:

• ime i prezime
• e-mail adresu
• broj telefona

Navedene podatke ćemo iskoristti pri izradi akreditacija i korisničkog imena za Sajamsku aplikaciju koja je namijenjena olakšavanju komunikacije izlagača s posjetiteljima.


6. Sajamska aplikacija
Za Vašu jednostavniju komunikaciju prema posjetiteljima, na raspolaganju ćete imati sajamsku aplikaciju. Mobilna aplikacija omogućava da se skeniranjem QR koda na akreditacijama posjetitelja preuzimaju njihovi podaci i unose dodatne napomene o njihovim interesima. Detaljne upute za korištenje dobit ćete prvi dan Sajma, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju će biti osoblje Sajma.


7. Parking
U neposrednoj blizini ulaza u dvoranu na raspolaganju je parking ograničenih kapaciteta te će biti na raspolaganju do popunjenja mjesta. Molimo da nam dostavite registracijsku oznaku i model automobila, s obzirom da je po izlagačkom timu moguće koristiti jedno parkirno mjesto. Za sva dodatna vozila predlažemo parking u garaži dvorane koji se naplaćuje 3 kn/h ili parking zonu na Preluku, s koje se do dvorane može doći HoReCa Adria shuttle servisom svakih desetak minuta.


8. Pozivnice za partnere
Za što bolju promociju prema Vašim partnerima i klijentima možete im proslijediti link na prijavu za posjet Sajmu, putem kojeg se mogu online prijaviti na jednostavan način i dobiti svoju ulaznicu na e-mail te time izbjeći čekanje na ulazu u dvoranu.

 


Ove informacije možete preuzeti u PDF formatu putem sljedećeg linka.

PREUZMI TEHNIČKE INFORMACIJE


Widgets Magazine