PREUZMI ULAZNICU

Sve one sitnice za kvalitetno ugostiteljstvo

Home»Novosti»Sve one sitnice za kvalitetno ugostiteljstvo

Riječka tvrtka Erah predstavlja širok raspon korica za jelovnike, dok će Viva net predstaviti asortiman restoranskih ploči za pisanje, korica i dekorativnih konopa za ulaz u objekte

erah_viva-web

Potrošnih materijala poput jelovnika nikad dosta, pa smo se na sajmu HoReCa Adria pobrinuli i za njihov širok izbor.

Riječka tvrtka Erah predstavit će tako različite vrste jelovnika, od kožnih pa do tekstilnih, koji dolaze u standardnim veličinama, ili se mogu izraditi u formatu po potrebi naručitelja. Mehanizam se također može prilagoditi tako da se mogu mijenjati samo unutarnji listovi, a najrazličitiji izbor mogućnosti vezanih uz odabir boja i materijala moći će se pogledati direktno na štandu.

Izlagač Viva-net dolazi nam iz Zagreba, a predstaviti će puno elemenata za uslugu više. Prije toga je to šriok raspon restoranskih ploča za pisanje koje mogu biti izvan ili unutar objekta, dolaze u stolnoj ili zidnoj varijanti, te kao samostojeće ili tzv. sendvič ploče.

U ponudi Viva-neta nalazi se i širok raspon jelovnika, etuija za račune, a tu su i konopi i tzv. barijere za ulaz u turističke objekte.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine