PREUZMI ULAZNICU

Sofisticirani podovi i dizajn interijera

Home»Novosti»Sofisticirani podovi i dizajn interijera

Ove nam se godine u Opatiji pridružuju brojni novi izlagači, a dva nova izlagača su i AADE Studio, te slovenski SPATIO

Oglas Spatio_5 outlines.indd

SPATIO je slovenska tvrtka specijalizirana za hotel design, projektiranje i dizajn interijera. U njihovom portfelju nalaze s brojni hoteli i wellness centri, poput Hotela Terme Čatež, Guest Room Sheraton, Hotel Bastion, Art Hotel Kalelarga i brojni drugi. U Opatiji će prezentirati sofisticirane kolekcije stolica, sjedećih garnitura, hotelskih soba, rasvjetnih tijela, tepiha, dekorativnih elemenata i namještaja od ratana. Elegantni oblici, vrhunska izrada i kvalitetni materijali glavne su karakteristike originalnog dizajna SPATIO.

Na Sajmu u Opatiji predstavit će se i tvrtka ADDE studio, jedna od vodećih regionalnih tvrtki u području podnih obloga: Njihova ponuda obuhvaća podne obloge za sve prostore u turističkim objektima, od gumenog materijala renomiranog proizvođača Artigo SpA, do luksuznih vinilnih ploča DLW flooringa. Tražite li tekstilne podne obloge (u pločama ili rolama), ADDE studio nudi odličan izbor opcija proizvođača Desso i Ege, komadne tepihe Danskina, te pleteni vinil Bolon. Osim toga, u njihovoj ponudi nalaze se i plutene zidne obloge Muratto, a u Opatiji će predstaviti i sustave modularnih i slijepih podova tvrtke Nesite.

Riječ je o najkvalitetnijim podnim oblogama koje će ispuniti očekivanja i u svakom estetskom pogledu, a stručno osoblje ADDE Studija može vam pomoći i s projektiranjem, dobavom, izradom detalja, te nadzorom ugradnje podova.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine