PREUZMI ULAZNICU

Sitan inventar, potrošni materijal i oprema

Home»Novosti»Sitan inventar, potrošni materijal i oprema

Ove godine sajam HoReCa predstavlja širok asortiman sitnog inventara, te potrošnog materijala i prateće opreme različitih brendova, koja izlazi ususret opremanju hotela, restorana i ugostiteljskih objekata različitih kategorija

Ivmar prikazuje linije čaša, tanjura za jelo i ostalog sitnog invetara proizvođača Paderno, Stolze Lausitz, Albert, Gural Porcelain, Tognana, Pasabasche i brojnih drugih

Tvrtka Ivmar predstavlja sitan inventar, a ponuda je koncipirana na način da kroz širok asortiman zadovolji različite kategorije ugostiteljskih objekata.

Na njihovu će se štandu moći vidjeti linije čaša, tanjura pribora za jelo proizvođača Paderno, Stolzle Lausitz, Albert, Gural Porselen, Bormioli Rocco, Steklarna Hrastnik, Arcoroc, Tognana, Chef&Sommelier, Tescoma, Pasabahce, Pintinoc, Saturnia i Uniglass, i to noviteti za sezonu 2018.


Lonci i poklopci by Bajde izlaže asortiman koji izlazi ususret potrebama chefova te restoratera i hotelijera

Mnogima poznat brend tvrtke Pro-trade Lonci i poklopci by Bajde te HoReCa by Pro-trade kroz svoj jedinstven i širok asortiman koji je dostupan na jednom mjestu na najbolji način izlazi ususret potrebama profesionalnih kuhara i chefova.

Osim stanardanog izlagačkog programa, premijeru na sajmu HoReCa Adria imaju tri nova brenda u ponudi, a to su ASA vrhunski fine bone porculan, Leonardo čaše i Guzzini posude i pribor za serviranje.


Nove proizvode proizvođača Vista Alegre, Bormioli Roco, WMF, Aps i Leone potražite na štandu Apfela

Jedan od lidera kada se radi o opremanju ugostiteljskih objekata je i tvrtka Apfel iz Makarske, koja će pokazati najnovije linije renomiranih proizvođača Vista Alegre, Bormioli Rocco, WMF, Aps, Leone. Osim svega što bi moglo zatrebati jednome restoranu ili hotelu, prezentirat će i još jedan značajan dio iz asortimana, a radi se o stolovima i stolicama prozivođača Pedrali, Emu, Fast, Eichholtz, Euro3plast.


Matram predstavlja salvete i stolne trake Royal kolekcije proizvođača Papstar, kao i alate za čišćenje Leifheit

Kada se radi o kvalitetnom uređenju stola, cateringu ili sredstvima za održavanje, ni toga neće nedostajati. Matram predstavlja najnovije linije stolnih traka i salveta iz Royal kolekcije njemačkoga proizvođača Papstar. Radi se o iznimno kvalitetnim stolnim dekorima za one koji žele odmak od klasike, a tu su i Pure linije biorazgradivih elemenata za posluživanje jela i pića proizvedenih od šećerne trske.

U ponudi Matrama su i alati za čišćenje također njemačkog proizvođača Leifheit, koje odlikuje visoka kvaliteta i iznimna učinkovitost te ergonomičnost i odličan su izbor za profesionalnu upotrebu.


Na HoReCa Adria sajmu Alexander Commerce predstavlja nove linije iz RAK Porcelaina, između ostalog i liniju MetalFusion

Alexander commerce predstavlja nove linije renomiranih proizvođača. Premijerno će se tako moći vidjeti nove linije stolnog posuđa koje dolaze od jednog od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača, RAK Porcelain. To su linije Carbon, atraktivna linija Woodart, te linija MetalFusion namijenjena za restorane koji u posluživanju hrane i izgledu stola žele uistinu otoći korak dalje.

Od novih linija čaša Alexander Commerce predstavlja Vina Shine, te WMF-ov Quadro inventar za buffet. Od porcelana za profesionalnu upotrebu Bauscher, predstaviti će se noviteti linije Dekore.


Sve za pripremu doručka ponuditi će tvrtka Apricot

Riječka tvrtka Apricot predstavit će uređaje i opremu za kvalitetnu pripremu doručka, s posebnim naglaskom na buffet doručak. Osim prvoga automatskog uređaja Popcake za izradu palačinki, koji je namijenjen upravo za ugostitelje i hotele, moći će se vidjeti i razni dispenzeri za džem, med, marmeladu, nugat te drugi uređaji za kvalitetnu “in house” pripremu doručka.


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine