Signalizacija za pet plus!

Home»Novosti»Signalizacija za pet plus!

Opatijskoj publici predstavlja se i MB Print, tvrtka sa širokim izborom grafičkih usluga

mb-print

Štand tvrtke MB Print biti će posebno interesantan svim poduzetnicima u turizmu koji su u potrazi za bilo kakvim oblikom grafičke podrške. MB Print nudi usluge vizualnih i komunikacijskih rješenja poput cjenika, jelovnika, reklama i natpisa, zatim svjetlećih reklama i natpisa, tiska malih i velikih formata.

Ono što će hotelijerima i pružateljima usluga u obiteljskom smještaju biti posebno interesantno jest njihov odličan i visokokvalitetan izbor hotelske signalizacije, putokaza i oznaka, od kategorizacijskih tabli i oznaka za sobe, do svih potrebnih naljepnica, znakova zabrane, kućnog reda i slično. Vlasnici apartmana ovdje će naći kompletnu ponudu tiskanih materijala, naljepnica i oznaka potrebnih za njihov objekt.

MB Print svoju je ponudu proširio i na elektronske hotelske brave i svu potrebnu opremu. U ponudi imaju nekoliko vrsta beskontaktnih brava, koje će se savršeno uklopiti u svaki objekt. Ovakve brave garantiraju najveći stupanj sigurnosti i jednostavno rukovanje, a integralni sustav omogućava djelatnicima potpunu kontrolu u svakom trenutku. www.mb-print.com

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine