PREUZMI ULAZNICU

Renovirajte sa stilom!

Home»Novosti»Renovirajte sa stilom!

Ako vaše pripreme za sezonu uključuju i renoviranje ili gradnju novih objekata, pogledajte rješenja rasvjete koja će na sajmu HoReCa Adria predstaviti Lumi Maks, te izvanrednu ponudu sanitarija i pločica tvrtke Tim Novak

SONY DSC

Kada je riječ o dizajnu unutarnjih prostora, uz linije, boje i teksture, puno pažnje valja posvetiti svjetlu. Osjećaj prostora može se u potpunosti izmijeniti intenzitetom osvjetljenja. No, osim stvaranja pravog „feelinga“ prostora, u obziru treba imati i osvjetljenje za funkcionalnost samog prostora. Nimalo lak zadatak, slažemo se, te će nam se u Opatiji pridružiti i tvrtka Lumi Maks, jedna od vodećih hrvatskih tvrtki specijalizirana za rasvjetu, kako dekorativnu, tako i industrijsku.

Na njihovom štandu možete saznati više o svim vrstama rasvjetnih tijela koje nude, od lustera, plafonjera, reflektora, visilica i halogenih svjetiljki, do različitih modela podnih, stolnih i zidnih svjetiljki, te LED rasvjete. Lumi Maks raspolaže i vlastitom proizvodnjom, pa prema vašim potrebama može izraditi razne vrste puhanog stakla, te sjenila različitih materijala, koja stilom mogu zadovoljiti klasične interijere, ali i one najmodernije.

tim-novak-webSpremate li se za renoviranje kupaonica u vašem objektu, svakako svratite do štanda tvrtke Tim Novak, gdje ćete pronaći odličan izbor kupaonske opreme, sanitarija, keramičkih i gres pločica i vodomaterijala. U svojoj ponudi Tim Novak ima odličan izbor tuš kabina i tuš kanalica, a pažnju kupaca plijeni i popularna WC školjka Rimless DirectFlush Villeroy&Boch-a, koja slovi za najbolju WC školjku na svijetu. Razlog tome je što Rimless DirectFlush nema ruba, što znači da ima manje mjesta gdje se mogu zadržati nečistoće, puno je jednostavnija za čišćenje, pa je potrebno koristiti puno manje sredstava za čišćenje, a potrebno je i manje vode za ispiranje.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine