PREUZMI ULAZNICU

Perilice Performance

Home»Novosti»Perilice Performance

Perilice su namijenjene za profesionalnu upotrebu u restoranima i hotelima, a dolaze u dvije serije, Performance i Performance Plus

Imaju kapacitet od 10 do 20 kilograma rublja, a bez obzira na stupanj zaprljanosti, upotrebu deterdženta i slično, zajamčena je maksimalna energetska učinkovitost. Perilicom se upravlja kroz sustav s 12 prethodno postavljenih programa, uz praktično OneFingerTouch zatvaranje vrata. Obje serije zbog učinkovitog sustava ovjesa proizvode minimalnu buku i vibracije.

Performance linija dolazi u dva modela sa zapreminom bubnja od 130 i 180 litara, centrifugom od 1025 odnosno 950 okretaja u minuti i trajanjem ciklusa pranja od 52 minute. Sve informacije o programu pranja prikazuju se na zaslonu, jezik prikaza se odabire od 11 ponuđenih varijanti, a dostupna je i u posebnim izvedbama za specifične potrebe objekta.

Perilice iz linije Performance Plus dolaze u tri modela, sa zapreminama bubnja od 110, 140 i 180 litara, upravljanje se može i programirati, a velika su prednost i kratki ciklusi pranja, te vrlo niska razina preostale vlage u rublju nakon pranja. Alternativno, ovom se serijom može upravljati i preko čip kartice, što omogućuje da svaki djelatnik ima svoj program pranja rublja kojim se koristi, a kartice se mogu koristiti i za učitavanje novih programa. www.miele-professional.hr

 

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine