PREUZMI ULAZNICU

POS kase i sustavi ozvučenja

Home»Novosti»POS kase i sustavi ozvučenja

Informatička rješenja za ugostiteljstvo predstavlja IPS Remaris, dok će Audio video medij predstaviti najmodernije sustave ozvučenja

ips_remaris

Moderni ugostitelji danas više ne mogu bez modernih alata, pa će tako IPS Remaris predstaviti rješenja fiskalnih blagajni koje omogućuju brz i neometan rad.

Remaris POS fiskalna blagajna namijenjena je upotrebi u kafićima, restoranima, objektima brze prehrane – dakle svugdje gdje su brzina rada i pouzdanost – nužnost. Komunikacija sa poreznom upravom je u potpunosti automatizirana – što znači da ste u svakom trenutku sigurni da se računi fiskaliziraju bez potrebe za intervencijom ugostitelja. Sustav radi s tipkovnicom ili touch screenom, uključuje robno poslovanje i financijsko stanje zalihe te back office za administraciju podataka i izvještaje.

Kompletne sustave za osvjetljenje i ozvučenje hotele predstaviti će Audio video medij. Osim na same sustave ozvučenja, naglasak je i na televizore za hotelske sobe s kompletnim programskim sustavima, te visokokvalitetnu opremu i razlas za konferencijske dvorane.

avmedij

Ono po čemu su Audio video medij posebni jest i ambijentalna rasvjeta za wellnesse, a na štandu će se moći dobiti i sve informacije o invativnim Mirror televizorima, koji kada su ugašeni izgledaju kao zrcalo i posebno su atraktivni za sipremu smještajnih kapaciteta.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine