PREUZMI ULAZNICU

Personalizirane uniforme, personaliziran namještaj

Home»Novosti»Personalizirane uniforme, personaliziran namještaj

Na Sajmu HoReCa Adria tvrtka Radiona predstavlja ručno rađen namještaj, dok će Giblor’s predstaviti odličan izbor uniformi za djelatnike u turizmu

radionaPo prvi će se puta na opatijskom sajmu predstaviti riječka tvrtka Radiona, koja nam na Sajam donosi odlična izbor ručno izrađenog namještaja. Radi se o namještaju koji je posebno pogodan za opremanje objekata u turizmu: izrađen je od materijala visoke kvalitete, koji jamče dugo korištenje i visoku otpornost na habanje. Izbor ovakvog po mjeri izrađenog namještaja omogućava maksimalnu fleksibilnost ugostiteljima i hotelijerima u opremanju unutarnjih prostora.

giblorsPo prvi puta u Opatiji će se predstaviti i tvrtka Giblors. Giblors je tvrtka specijalizirana za radnu odjeću i unoforme. Poduzetnicima u turizmu posebno će biti interesantne kolekcije Chef Style, Ugostiteljstvo, te Wellness i Ljepota. Riječ je o kolekcijama koje su posebno krojene za ova zanimanja, pri čijem je krojenju posebna pozornost obraćena na udobnost, stil i kvalitetu. Kako radna odjeća, tako i uniforme mogu se prilagoditi posebnim potrebama određenog turističkog objekta, te se u dogovoru s djelatnicima Giblorsa, može personalizirati brendom objekta.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine