PREUZMI ULAZNICU

Od vina do radne odjeće

Home»Novosti»Od vina do radne odjeće

Iz Istre na sajam HoReCa Adria dolazi izlagač Vinicola P&V s vinima iz vlastite proizvodnje, a prezentirat će i niz destilata, dok će Hemco predstaviti radnu odjeću za ugostiteljstvo i hotelijerstvo

Vina San Martino poznati su brand kako na istarskom tako i na hrvatskom tržištu. Vina su obilježena kvalitetom izrade i pitkoće, te se u njima može prepoznati podneblje rasta ploda grozdova, Istra. San Martino proizvodi više vrsta vina od također više sorti grožđa, Malvaziju, Merlot, Chardonnay.

Osim samih vina predstavii će i asortiman destilata od brendova koje Vinicola zastupa, i to od rakija, viskija, vodke, ruma, gina, tonica, bittera, tekile, pa sve do likera, konjaka te beijoca sirupa za koktele.

hemcoHemco je jedan od vodećih dobavljača u segmentu radne odjeće, te će predstaviti brend Gaston koji pokriva segment radne odjeće za kuhinju, pomoćno osoblje, personal, konobare i recepcionere te korporativne odjele.

Radi se o odjeći koja je hrvatski proizvod, izrađene od materijala prilagođenih čestom pranju i lakom održavanju, u kojoj se djelatnici osjećaju ugodno. Asortiman brenda Gaston pokriva odjeću za recepcionere, šefove sala, konobare i barmene, zatim je tu odjeća za chefove i pomoćno osoblje u kuhinji, kao i odjeća za sobarice, spremačice te djelatnike na održavanju.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine