PREUZMI ULAZNICU

Od kuhinje do stola

Home»Novosti»Od kuhinje do stola

Za sve one koje zanimaju alati za profesionalne kuhinje, Noval predstavlja najnovije modele salamoreznica, dok će tvrtka Apricot predstaviti profesionalna rješenja za doručak

noval-web

Zagrebačka tvrtka Noval u ponudu je uvrstila dva modela profesionalnih salamoreznica talijanskog proizvođača Omasa.

Model S 9M je prilagođen potrebama modernih kuhinja, a kako je ujedno i atraktivnog dizajna i dolazi i u varijanti s postoljem, može biti i dio interijera, naročito u objektima koji imaju cooking show.

Novi je model i Platinum Edition, svrstan u tzv. “Top range” aparate s odličnim performansama preciznog reza od 0.1 do 25 milimetara, koji se lako čisti i održava te omogućuje maksimalnu sigurnost za korisnika, uz garanciju od tri godine, a oba će modela biti premijerno prikazana na Sajmu HoReCa Adria u Opatiji.

apricot-webRiječka tvrtka Apricot predstaviti će uređaje i opremu za kvalitetnu pripremu doručka, s posebnim naglaskom na buffet doručak.

Na njihovom štandu će biti predstavljen prvi automatski uređaj Popcake za izradu palačinki, koji je namijenjen upravo za ugostitelje i hotele. Radi se o vrlo jednostavnom stroju koji omogućuje brzu pripremu palačinki, gotovo je dovoljno pritisnuti dugme. Malih gabarita, mjesto će naći u svakoj kuhinji, a kako se radi o softverski vođenom sustavu, može se odabrati veličina i debljina palačinki.

Osim novog uređaja, ovdje će se moći vidjeti razni dispenzeri za džem, med, marmeladu, nugat te drugi uređaji za kvalitenu “in house” pripremu doručka.

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine