PREUZMI ULAZNICU

Novi turistički krediti za pripremu sezone 2017.

Home»Novosti»Novi turistički krediti za pripremu sezone 2017.

Raiffeisen banka svojom ponudom nudi rješenje fizičkim i pravnim osobama koje se bave turističkom djelatnošću, iznajmljivanjem apartmana i soba te svima koji se žele kvalitetno pripremiti za turističku sezonu

oglas RBA Turisticki kredit 190x130

Za sve one koji za svoju pripremu sezone žele koristiti kreditna sredstva, na sajmu HoReCa Adria će moći dobiti sve željene informacije.

RBA inače u svojoj ponudi ima kredite za fizičke osobe koje već bave ili se tek počinju baviti turističkom djelatnošću, kredite za fizičke osobe koji svoja primanja ostvaruju radom izvan samostalne turističke djelatnosti, a resursima od bavljenja turističkom djelatnošću raspolažu kao izvorom dodatnoga prihoda, ali i one koji prihod ostvaruju isključivo od bavljenja turizmom.

Za mala i srednja poduzeća u ponudi je kratkoročni kredit za obrtna sredstva uz povlaštene cijene kamata i naknada, a u svrhu pripreme turističke sezone. Uz sve navedeno, RBA u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) svojim klijentima nudi Program kreditiranja turističkoga sektora te Program kreditiranja pripreme turističke sezone. Programi su namijenjeni trgovačkim društvima, obrtnicima i ustanovama u djelatnosti turizma. www.rba.hr

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login