PREUZMI ULAZNICU

Aparati koji štede vrijeme!

Home»Novosti»Aparati koji štede vrijeme!

Odličan izbor strojeva za pakiranje u Opatiji predstavlja Tehnotrade, a tvrtka Parnad predstavlja apsolutni hit na tržištu: Thermomix

tehnotrade-web

Ako se nešto može zapakirati – tvrtka Tehnotrade ima način, odnosno stroj koji to može zapakirati! Na njihovom štandu na sajmu HoReCa Adria moći ćete saznati sve o njihovoj ponudi strojeva za pakiranje, bilo da je riječ o strojevima za pakiranje u foliju, strojevima za vakumiranje, zatvaranje vrećica, pakiranje stretch folijom, kartonirkama, pakiranju u plitice ili bilo kojoj drugoj vrsti pakiranja koja bi vam mogla zatrebati. Uz to, Tehnotrade nudi i odličan izbor potrošnog materijala za takva pakiranja.

U njihovoj se ponudi također nalaze strojevi za proizvodnju tjestenine, koji dolaze sa velikim brojem alata i kalupa za profiliranje tjestenine, kao i vrlo praktične kruhoreznice i dozatori.

U Opatiji se po prvi puta predstavlja tvrtka Parnad, koja će predstaviti kompletan asortiman Vorwerk i Kobold aparata za čišćenje. Riječ je o vrlo kvalitetnim aparatima koji dolaze u različitim veličinama. Različitih kapaciteta, zadovoljit će potrebe svakog objekta u turizmu.

parnadParnad će u Opatiji predstaviti i proizvod koji je postao apsolutni hit na tržištu – Vorwerk Thermomix. Riječ je o „multitalent“ aparatu koji kombinira različite aparate u kuhinji, te tako može vagati, miješati, sjeckati, mljeti, gnječiti, pariti, kuhati i precizno grijati namirnice koje se pripremaju. Njegova najveća prednost su vrlo male dimenzije, pa se lako može uklopiti u svaku kuhinju. Njegovih 12 funkcija omogućavaju „vođeno“ kuhanje, pomoću recepata sadržanih na čipu. Ne propustite priliku saznati više o Thermomixu na štandu tvrtke Parnad!

 


PREUZMI ULAZNICU

Prijavom za posjet prihvaćaju se opći uvjeti sudjelovanja, a izjavu o privatnosti i zaštiti podataka možete pročitati ovdje.

You must be logged in to post a comment Login

Widgets Magazine